Vittnessbörd om kingdomcenter.

Gå ner

Meddelande från Admin

Inlägg  Admin i mån aug 25, 2008 5:36 pm

Hej,
Skulle vilja be alla, på båda sidor, att hålla en respektfull ton i diskussionerna.

Information:
De enda officiella inläggen från Kingdom Center kommer från Admin.
Att någon väljer att försvara oss innebär inte att den är medlem i Kingdom Center.

Tack så mycket!!!

Admin
Admin

Antal inlägg : 55
Registration date : 08-08-15

Användarens profil http://kingdomcenter.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Vem är Du?

Inlägg  HOSS i mån aug 25, 2008 1:25 pm

Vem är Du ,vem är jag levande sharader...... vilka är vi att döma vem som är frälst eller inte jag trodde det var vår Herres uppgift inte din eller min rätta mig om jag har fel men jag tror jag har torrt på fötterna Herr "Vajda oakstone"

HOSS
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

SVAR TILL HOSS

Inlägg  VAJDA i mån aug 25, 2008 12:22 am

Din namngivna person är inte Frälst, han är avfälling eftersom han bryter flagrant emot Guds Heliga ord BIBELN med att leva i total strid mot BIBELNs Heliga budskap.
Men det finns möjligheter för upprättelse innan det är försent, och han får förlorad Himlen och Evigheten med Jesus Kristus.

VAJDA
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

SVAR till DANIEL

Inlägg  VAJDA i mån aug 25, 2008 12:16 am

VAR i BIBELN STÅR DET ATT VI SKALL HÅLLA PÅ ATT ROTA I DET SOM SKETT NEGATIVT ÅR EFTER ÅR, och ÅRTIONDEN EFTER ÅRTIONDEN UTAN ATT FÖRLÅTA och GLÖMMA?
DET STÅR ATT VI SKALL VÄLSIGNA DEM SOM GÖR OSS ILLA PÅ SÅ SÄTT LÄGGER VI GLÖDANDE KÅL PÅ DERAS HUVUD, och SAMVETET PÅVERKAS.
OJ VAD VI HAR BLIVIT ILLA BEHANDLADE t.o.m. AV SAMFUNDSLEDARE, men DET SKULLE VARA OSS TOTALT FRÄMMANDE ATT HÄNGA UT DEM VIA MEDIA PÅ DET SÄTTET SOM SKETT UNDER FÖRSTA HALVAN AV 90 TALET.
VI SKALL AGERA SÅSOM BIBELN LÄR, och INTE SOM KÖTTET KÄNNER.
BITTERHET, AGG, HAT, ILSKA etc. ÄR INGET SOM SKADAR CHRISTER med TEAM, men DET SKADAR DEM SOM DRABBAS AV DETTA, DÄRFÖR UPPMANAR BIBELN ATT ATT LÄGGA BORT ALL BITTERHET etc.
LÅT BIBELNs ORD VARA RÄTTESNÖRET, och INTE DET ONDA SOM PÅGÅTT.
VI SKALL FÖRLÅTE DEM SOM GÖR OSS ILLA, och VÄLSIGNA DEM, och INTE FÖRDÖMMA, FÖRBANNA, FÖRTALA, SPRIDA DYNGA etc. FÖR DET SLÅR BARA TILLBAKS EMOT OSS SJÄLVA.
GUDS RIKASTE VÄLSIGNELSER ÖNSKAS DIG
VAJDA OAKSTONE, Reverend Mercy and President

VAJDA
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Svar till Vajda.

Inlägg  Daniel i sön aug 24, 2008 9:30 pm

Hej igen,

Jag funderar på vem det är som kastar första stenen och förtalar vem.
Människorna som delar sina upplevelser av kcs på livifrihet.nu gör detta i utifrån sina egna upplevelser av övertramp och felsteg som församlingsledningen i flera fall har erkänt.
Vajda, du kallar dessa för "belackare" och "hyenor" etc. för att få dem att tystna.
Det tyder på en mycket hård och dömande attityd.

De människor som har blivit utsatta för kränkande behandling borde behandlas med kristen medmänsklighet från församlingen oavsett vilket årtionde de lämnade kcs. Om de behandlas med den ton du skriver ditt svar i börjar man undra hur långt församlingen har förflyttat sig från Jesu kärlek.

/Daniel

Daniel
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Ang en som besökt

Inlägg  HOSS i lör aug 23, 2008 9:03 pm

Käre Nisse Extrem (Nils Eksten)

Media liksom Du och jag samt alla andra på denna jord vandrande har ofta en tendens till att dra upp negativa,destruktiva, osunda göranden och låtanden istället för att dagligen och stundligen uppmana varandra till att bedja för den eller dom vi tycker sticker oss i ögonen eller någon annanstans med div olika olater.
Kom ihåg att det är varken Du jag eller någon annan mänsklig varelse som ska döma eller anklaga utan dert är vår hövding och över sheriff som har denna uppgift tack o lov.
Du säger själv så här JESUS SÄGER "DEM SOM ÄR UTAN SYND KASTAR FÖRSTA STENEN", och DÅ ÄR FRÅGAN ATT DEM SOM GÅTT UT och ANKLAGAR CHRSTER S och FÖRSAMLINGSLEDNINGEN FÖR ALLT DETTA SOM SKETT PÅ 90 TALAT OM DEM ÄR UTAN SYND SJÄLVA?
VEM HAR GIVIT DEM RÄTT (MANDAT) ATT GÅ TILL MEDIA, och ANKLAGA CHRISTER FÖR DET SOM HAN GJORT SIG SKYLDIG TILL PÅ 90 TALET?
BIBELN HAR INTE GIVIT DEN RÄTTIGHETEN ATT GÅ UT VIA MEDIA, och SMUTSKASTA ANDRA PÅ DET SÄTTET inkl. UTTALANDEN I EXPRESSEN, KvP, DAGEN o.s.v. DÄR DET SITTER EN MASSA HYENOR, SKVALLER och FÖRTALS PERSONER SOM ÄR LEDDA AV ANTI-KRIST ANDE och IDEOLOGI.
När Du nu i hårda ordalag kastar fram detta inför vår åsyn har Du då glömt Hur Du behandlat kristna syskon själv i media etc T.ex Nielsen

HOSS
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

EN SOM BESÖKT SAJTEN

Inlägg  VAJDA i lör aug 23, 2008 11:09 am

EN SOM BESÖKT SAJTEN, och SOM LÄST ALLA BELACKANDE, FÖRTALANDE SKRIVNINGAR, och SOM LYSSNAT PÅ SVT PROGRAMMET SOM UNDRAR FÖLJANDE.
VARFÖR DRAR MAN ALLTID UPP ALLE NEGATIVT, DESTRUKTIVT, OSUNT etc. SOM SKEDDE UNDER FÖRSTA 5-10 ÅREN, men INTE MED ETT ENDA ORD OM VAD SOM SKETT UNDER 2000 TALET i ALLMÄNHET, och DE SENASTE ÅREN I SYNNERHET SOM ÄR POSITIVT eller NEGATIVT, och VAD SOM FÖRBÄTTRATS?
VAD HAR VI SOM SKALL VARA KRISTNA FÖR RÄTTIGHETER, MANDAT ATT HÅLLA PÅ ATT VIA bl.a. OFRÄLSTA MEDIA FÖRTALA, BELACKA, KRITISERA ANDRA KRISTNA FÖR VAD SOM HÄNT FÖR ÅRATAL SEDAN?
DEM SOM GÅTT UT TILL MEDIA (Television och Tidningar) PÅ DET SÄTTET SOM SKETT ÄR JU INTE ETT DUGG BÄTTRE ÄN VAD MAN ANKLAGAR CHRISTER S FÖR ATT HA VARIT, eller SKULLE VARA IDAG SOM MAN INTE HAR NÅGRA KUNSKAPER och ERFARENHETER AV.
JESUS SÄGER "DEM SOM ÄR UTAN SYND KASTAR FÖRSTA STENEN", och DÅ ÄR FRÅGAN ATT DEM SOM GÅTT UT och ANKLAGAR CHRSTER S och FÖRSAMLINGSLEDNINGEN FÖR ALLT DETTA SOM SKETT PÅ 90 TALAT OM DEM ÄR UTAN SYND SJÄLVA?
VEM HAR GIVIT DEM RÄTT (MANDAT) ATT GÅ TILL MEDIA, och ANKLAGA CHRISTER FÖR DET SOM HAN GJORT SIG SKYLDIG TILL PÅ 90 TALET?
BIBELN HAR INTE GIVIT DEN RÄTTIGHETEN ATT GÅ UT VIA MEDIA, och SMUTSKASTA ANDRA PÅ DET SÄTTET inkl. UTTALANDEN I EXPRESSEN, KvP, DAGEN o.s.v. DÄR DET SITTER EN MASSA HYENOR, SKVALLER och FÖRTALS PERSONER SOM ÄR LEDDA AV ANTI-KRIST ANDE och IDEOLOGI.
VI FÖRSVARAR INTE ALLT DET NEGATIVA, ONDA, DESTRUKTIVA SOM SKEDDE UNDER KCS TIDEN SOM VAR OSUNT
MEN VI VÄGRAR ATT FALLA IN I FÖRTALS, BELACKARE, KRITIKER GÄNGET FÖR ATT SVT BÖRJADE SINA HYENOR TAKTIK ATT SMUTSKASTA, FÖRTALA, BELACKA.
VI VILL BILDA OSS EN EGEN UPPFATTNING OM CHRISTER med TEAM ANNO DO´MINI 2008 INNAN VI SÄGER NÅGOT NEGATIVT, eller TAR STÄLLNING EMOT DEM FÖR DET ÄR GUDS HELIGA ORD BIBELN SOM ÄR VÅRT RÄTTESNÖRE SOM FÖRBJUDER OSS ALLA SÅSOM KRISTNA ATT FÖRTALA, BELACKA, KRITISERA FÖR ATT ANDRA SAGT, TYCKT OCH TÄNKT DET.
DEM SOM SÄGER SIG VARA KRISTNA och AGERAR PÅ DETTA SÄTTET ÄR INTE ETT ENDA DUGG BÄTTRE ÄN VAD CHRISTER med TEAM VAR PÅ 90 TALET DÅ ALLT NEGATIVT, OSUNT, OKRISTLIGT, OANDLIGT SKEDDE.
FRÅGAN ÄR HUR ÄR CHRISTER med TEAM, och FÖRSAMLINGEN NU, och INTE HUR DET VAR t.ex. 1990-1999, UTAN VAD HAR SKETT FÖR FÖRÄNDRINGAR UNDER 2000 TALET TILL ev. DET BÄTTRE, eller VAD ÄR FORTFARANDE LIKA ILLA eller ÄNNU VÄRRE.
NI ALLA BELACKARE, FÖRTALARE, KRITIKER MÅSTE HA EN VÄLDIGT LITEN GUD, JESUS KRISTUS och DEN HELIGE ANDE SOM TYDLIGEN INTE TYCKS TRO ATT HERREN KUNNAT KORREGERA och FÖRVANDLA FÖRSAMLINGEN, CHRISTER S med TEAM TILL DET BÄTTRE.
MEN VÅRAN GUD, JESUS KRISTUS och DEN HELIGE ANDE ÄR MYCKET STÖRRE och MÄKTIGARE ÄN DEN SOM NI HAR I ERA HJÄRTAN och SINNEN, samt TAL SOM BARA SER ONDSKA, DJÄVULSKAP etc. HOS CHRISTER m.fl.
VI TAR INTE PARTI FÖR ALLT DET ONDA, NEGATIVA, OSUNDA, OKRISTLIGA, OANDLIGA SOM SKEDDE PÅ 90 TALET SOM VI MYCKET VÄL KÄNNER TILL, men VI HAR INGEN KÄNNEDOM OM VAD SOM SKETT UNDER 2000 TALET SÅ DÄRFÖR VÄGRAR VI BELACKA, FÖRTALA, KRITISERA DEM ANNO DO´MINI 2008.
VAJDA och LULUDJI OAKSTONE

VAJDA
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Kommentera berättelser

Inlägg  Admin i lör aug 23, 2008 10:33 am

Hej Daniel,

Jag tror att vi har kommenterat lite av innehållet av dessa berättelser i flera olika inlägg på vår websida och inte minst genom det uttalande som gjordes på vår websid för några månader sedan. Läs här

Sedan ligger det nog inte i någons intresse att gå in och disskutera människors liv i detalj i ett öppet forum. Det finns saker som sägs som vi håller med om, andra saker kan vi känna oss mer tveksamma till och en del saker tycker vi är helt felaktiga.

Vi är redo att prata med vem som helst som känner att de blivit felaktigt behandlade och be dem om förlåtelse, det skriver vi i vårt öppna brev.

Guds välsignelse

Admin
Admin

Antal inlägg : 55
Registration date : 08-08-15

Användarens profil http://kingdomcenter.swedishforum.net

Till överst på sidan Gå ner

Vittnessbörd om kingdomcenter.

Inlägg  Daniel i fre aug 22, 2008 5:06 pm

Det finns en hemsida där flera personer i en ödmjuk ton delar sina upplevelser från KCS/Kingdom Center.

livifrihet.nu

Det skulle vara intressant att höra någon från ledarskapet kommentera dessa berättelser.

Daniel
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Sv: Vittnessbörd om kingdomcenter.

Inlägg  Sponsored content


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Till överst på sidan


 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet